Elektrik direkleri tehlike saçıyor

Korkuteli’ne bağlı Dereköy mahalle Muhtarı Nebi Büyükkerleş, Dereköy mahallesinde meyve bahçelerinin için bulunan, yol kenarındaki tehlike saçan tahta elektrik direklerinin direklerin yenilenmesini istedi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elektrik direkleri tehlike saçıyor

İlk olarak Ak Parti ilçe başkanı Osman Nuri Kök ve yönetimi ile konuşan Mahalle muhtarı Nebi Büyükkeleş, “Arazilerdeki ve yol kenarlarında bulunan sondajlara elektrik sağlayan direklerin çürüdüğünü ifade ederek, bu elektrik direklerinin ufak bir rüzgarda düşeceğini ve yangına sebebiyet vereceğini söyledi.
Muhtar Büyükkeleş, Bu direkleri yıllar önce kendi imkanlarımızla dikmiştik. Artık bunu değiştirebilecek durumda değiliz. Gördüğünüz gibi elektrik direkleri çürümüş durumda ve her an yıkılabilir. Bunca ormanlarımız yandı. Bu direk devrildiğinde de yangına sebebiyet verebilir. Sürekli endişe içindeyiz. Bu direklerin değiştirilmesini talep ediyoruz. Ayrıca trafo da yenilenecek” dedi.

Ak Parti ilçe başkanı Osman Nuri Kök, “Dereköy mahallesinin ve diğer mahallelerdeki elektrik direkleri konusunu sıkıntıları bildiğini, konu ile ilgili olarak çalışmalara en kısa sürede çözümü konusunda çalışmalara baktıklarını, elektrik direklerinin değişimi konusunda gerekli dilekleri ve taleplerimizi yetkili kurumlara bildirdiklerini ifade ederek, kısa sürede çözümleneceğini ifade etti.

Elektrik direkleri tehlike saçıyor