Vekil Koç, “Özgür Filistin için Ardahan’da sokaklardayız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vekil Koç, “Özgür Filistin için Ardahan’da sokaklardayız”

ARDAHAN-BHA

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları ve Hamas’ın siyasi büro başkanı İsmail Heniyye’nin öldürülmesi Ardahan’daki Ak Partililer tarafından protesto edildi.

 

Ak Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç ve Gazze Dayanışma Platformu üyelerinin organize ettiği “Nehirden Denize, Özgür Filistin” eylemi Ardahan Belediye parkında gerçekleştirildi.

 

AK PARTİ, HAMAS LİDERİ HENİYYE’Yİ ANMAK İÇİN SOKAĞA İNDİ

Akşam saatlerinde belediye parkında bir araya gelen AK Partililerin Hamas lideri Heniyye’yi anma ve İsrail protestosuna Ardahan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber ve bazı sivil toplum kuruluş temsilcileri ile bir grup vatandaş katıldı. Kuranı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan protesto eyleminde İran’ın Başkenti Tahran’da öldürülen Hamas Lideri İsmail Heniyye için dualar edildi. Gazze’de yaşanan İsrail zulmü lanetlendi.

Ak Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç’un çağrısı üzerine Filistin bayrakları ve ellerindeki dövizlerle sokağa çıkan bir grup vatandaş, Ardahan Belediye parkındaki protesto eylemi sonrası olaysız dağıldı. Vekil Koç, protesto eylemiyle ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımda ise şu ifadeleri kullandı, “Hep birlikte, “Nehirden denize özgür Filistin” diye haykırmak için Ardahan’da sokaklardayız” ifadelerini kullandı.

Vekil Koç, “Özgür Filistin için Ardahan’da sokaklardayız”