Gazeteci Mustafa Bayrak, Ankara’da Gazeteci Kaçar’ı ziyaret etti

Rize Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı ve Tek Bayrak Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Bayrak, Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kurulan Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Birlik Haber Ajansı Genel Müdürü Muhammet Kaçar’ı ziyaret etti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birlik Haber Ajansı’nın Çankaya’daki binasında gerçekleşen görüşmede Mustafa Bayrak, Rizeli Gazeteci Muhammet Kaçar ile görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede, Birlik Haber Ajansı’nın yürüttüğü haber koordinasyonu hakkında bilgi veren Kaçar, 81 il ve ilçeleri ile yurt dışı temsilciliklerindeki muhabirleri tarafından güncel, siyasi, ekonomi, kültür, sanat ve spor alanlarındaki haberler ve son dakika gelişmeleri, doğru, hızlı, tarafsız ve kamu yararı gözetilerek, insan onuru ve toplumsal değerlere saygılı bir habercilik anlayışıyla, İnternet haber yayıncılığı yapan kuruluşlara ulaştırdıklarını söyledi.

BHA’nın ulusal ve uluslararası alanlardaki gelişmeleri üye yayın kuruluşlarına aktarırken, yanlış veya doğruluğu bulunmayan, sosyal medyada kasıtlı yayılan dezenformasyon içeren bilgi ve haberlerin önüne geçmeyi amaçladığını kaydeden Kaçar, Rize’deki gelişmeleri de yakından takip ettiklerini vurguladı.

Kaçar, Rize basın tarihine yaptığı başarılı çalışmalarda damga vuran Mustafa Bayrak’a ziyareti için teşekkür etti.

Rize Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı ve Tek Bayrak Gazetesi Yazı işleri Müdürü Mustafa Bayrak da yıllarca Rize’de birlikte çalıştıkları Kaçar’ın Rize, Trabzon ve Karadeniz Bölgesi’ndeki başarılı çalışmalarını Ankara’da da sürdüreceğine inandığını belirtti.

Gazeteci Mustafa Bayrak, Ankara’da Gazeteci Kaçar’ı ziyaret etti