Gazeteci Mustafa Bayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Cumhurbaşkanı ile STK lar toplantısında bir araya gelen Rize Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak bazı projeleri gündeme getirdi.  

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ramada otel de Cumhurbaşkanı ile bir araya gelen Gazeteci Mustafa Bayrak sunduğu proje ile gündem oluşturdu.

 

Çeşitli açılışlar ve baba ocağına hasret gidermeye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan Ramada otel de düzenlenen STK temsilcileri toplantısında Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak i kabul ederek bir süre görüştü.

Ramada otel de STK Temsilcileri, .Bakanlar, Genel Müdürler, Belediye Başkanları, Kaymakamların katıldığı toplantıya katılan Aktif Gazeteciler Derneği başkanı Sabah Gazetesi Rize Temsilcisi, Tek Bayrak Gazetesi yazı işleri müdürü ve Küresel Gazeteciler Konfederasyonu Rize temsilcisi Mustafa Bayrak in Cumhurbaşkanı ile görüşme talebinin kabulü sonrasında Cumhurbaşkanına Tutuklu ve Hükümlüler ile ilgili hazırladığı projeden bahsetti. Çalışma alanına bu insanların alınmasını isteyen Bayrak “ Ülkemizde 350 bine yakın tutuklu ve hükümlü bulunmakta, bunların ülke ekonomisine büyük gideri bulunmakta, hazırladığım proje ile bunların çalışma alanına alınmasının ülkeye katkısı olacağını düşünüyorum” dedi.

“KİMSEYLE PAYLAŞTIN Mİ” ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan projeyi kimseyle paylaştın mı sorusuna Bayrak ise” Vali bey ile görüştüm,  Yasal değişiklikler gerektiriyor, bu konuda yasal düzenleme gerek” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bunun üzerine Rize Valisi İhsan Selim Baydaş i çağırarak “ Projeyi birlikte görüşün ve ayrıntılarını ortaya çıkarın” talimatı verdi.

Bayrak Cumhurbaşkanına bazı konularda bilgi verdikten sonra Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ile bir araya gelerek projenin birlikte çalışılmasına karar verildi.

Gazeteci Mustafa Bayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü