Merkez Hakem Kurulunda Muğlalı isimde yer aldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığı görevine Ferhat Gündoğdu'yu getirdi. Bu yeni yönetimde Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Zağlı da yer aldı. TFF tarafından yapılan açıklamada, MHK'nın yeni başkanı ve üyeleri kamuoyuna tanıtıldı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkez Hakem Kurulunda Muğlalı isimde yer aldı

S Cemal SÜZEROĞLU/MUĞLA-BHA

Ali Zağlı’nın MHK üyeleri listesinde yer alması, Muğla için bir ilk oldu. Daha önce çeşitli önemli görevlerde bulunan Zağlı, MHK yönetiminde Muğla’dan yer alan ilk isim olarak dikkat çekti.

Ali Zağlı’nın Kariyeri

Ali Zağlı, daha önce Muhasebe Uzmanı, Defterdarlık Uzmanı, Futbol Hakemi, Muğla İl Hakem Kurulu Başkanı, Klasman Gözlemcisi, Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı, Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı, Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Kurucu Daire Başkanı, ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Müdürü olarak görev yapmıştı.

MHK’nın Yeni Yönetimi

Ferhat Gündoğdu başkanlığındaki yeni MHK yönetimi, Türk futbolunda hakemlik sistemine yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor. Ali Zağlı’nın da bu ekipte yer alması, Muğla bölgesinin hakemlikte daha etkin bir rol üstlenmesine olanak sağlayacak.

Merkez Hakem Kurulunda Muğlalı isimde yer aldı