Futbol Turnuvası ödülleri dağıtıldı

Milas Kaymakamlığı, Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Koordinatörlüğünde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Günü ve Şehitleri Anma Futbol Turnuvasında dereceye giren futbol takımları ödülleri Milas Kaymakamlığınca düzenlenen törenle takdim edildi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Futbol Turnuvası ödülleri dağıtıldı

S Cemal SÜZEROĞLU/MUĞLA-BHA

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, Milas Gençlik ve Spor Müdürü Tayfun Durmuş Uslu, Cumhuriyet Başsavcısı ve Milas Emniyet Müdürü tarafından verilen ödüllerle turnuva resmen sona ermiş oldu. Milas Şehit Metin Özcan Stadyumunda oynanan final maçlarıyla turnuvanın dereceye giren takımları belli oldu.

Turnuvanın final ve şampiyonluk maçında Milas Belediyespor ile geçen senenin şampiyonu Milas Milli Eğitimspor arasında oynanan karşılaşma 3-3 beraberlikle sonuçlandı. Yapılan penaltı atışlarıyla Milas Belediyespor rakibi Milli Eğitimspor’u 4-1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvada en iyi kaleci Gençlikspor’dan Ozan Özdöver seçilirken turnuvanın gol kralı da aynı takımdan Barış Sabancı oldu. Her yıl geleneksel olarak Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğünce düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Günü Futbol Turnuvasında dereceye giren ilk 3 takıma kupaları turnuvanın gol kralı ve en iyi kalecisine de plaketleri Atapark’ta düzenlenen anma töreninde verildi.

Turnuva Şampiyonu Milas Belediyespor

Turnuva İkincisi Milli Eğitim

Turnuva Üçüncüsü Gençlikspor

En İyi Kaleci Ozan Özdöver – Gençlikspor

Gol Kralı Barış Sabancı – Belediyespor

Futbol Turnuvası ödülleri dağıtıldı