300 MİLYON LİRALIK DEV YATIRIM, YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

300 MİLYON LİRALIK DEV YATIRIM, YÜKSELMEYE DEVAM EDİYORTokat’ta yapımı devam eden 52 bin metrekarelik sosyal hizmetler kampüsü hızla yükseliyor

İçerisinde aktif yaşam merkezi, bakım rehabilitasyon ve aile danışma merkezi, çocuk evleri, spor kompleksi gibi bir çok alanda hizmet verecek olan Sosyal Hizmetler Kampüsü 300 milyon TL bütçeye mal olacak. Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi işbirliği ile yapılan Sosyal Hizmetler Kampüsünün 2023 yılında hizmete girmesi planlanıyor.

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, kampüsün çok amaçlı bir sosyal tesisi olmasına dikkat çektiği konuşmasında; “Kampüsümüz hem çocuk evlerinde yaşayan çocuklarımızı bünyesine alacak olan, hem de aynı zamanda yaşlı bireylerimizin gündüzleri faaliyet geçirecekleri bir gündüz bakım merkezi olacak. Aynı zamanda da ağır engellilere olan vatandaşlarımızın da yine burada konaklamalarının imkanının sağlandığı bir alan olacak.

FARKLI ETKİNLİK ALANLARINA SAHİP

Burada kapalı spor salonu, yüzme havuzu gibi pek çok etkinlik alanı, farklı rekreasyon alanları ve hobi bahçeleri ve camimiz de bulunacak. Dolayısıyla da özel bireylerimizin, yaşlılarımızın ve koruma altındaki çocuklarımızın burada hayatlarını en güzel şekilde idame edecekleri bir ortam hazırlamaktayız.

PEK ÇOK YENİ MODEL BU ALANDA UYGULANACAK

İnşallah 2023 yılında açılışını yaptığımızda, bu model aynı zamanda hem çocuk evlerinde kalan çocuklarımızın ve yaşlılarımızın bir arada belli etkinlikleri, aynı zamanda yapabilecekleri, böylece sosyal hizmet anlamında da pek çok yeni modeli uygulayacağımız bir alan olacak” ifadelerini kullandı. (Hüseyin Kömür)

300 MİLYON LİRALIK DEV YATIRIM, YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR