Eski belediye başkanlarından Cengiz Özalp, kabri başında anıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski belediye başkanlarından Cengiz Özalp, kabri başında anıldıBEYPAZARI (BHA)- Beypazarı İlçesinde 2 dönem yani 2009-2014 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Cengiz Özalp, ölüm yıldönümünde kabri başında sevenleri ve ailesi tarafından anıldı.
Beypazarı ilçesinde 2 dönem yani 2009-2014 yılları arası belediye başkanlığı görevinde bulunan ve yakalandığı amansız bir hastalık dolayısıyla geçen yıl bu günde hakkın rahmetine kavuşan 1954 doğumlu Cengiz Özalp, bu gün öğle namazının ardından Beypazarı şehir mezarlığındaki kabri başında din görevlilerinin okuduğu Kuran tilaveti ve dualarla sevenleri tarafından anıldı.
Sevilen bir belediye başkanıydı, Belediye başkanlığı görevinde bulunduğu sıralarda kapısının herkese açık tutan ve kendisinden yardım isteyenlere de cebinde para çıkararak veren, herkesin gönlünde takt kurmuş bir belediye başkanıydı.
Belediye başkanlığı yaptığı 2009-2014 yılları arasında Beypazarı’na çok eserler kazandırın ve belediyeyi kuruş borçsuz, gelen belediye başkanına teslim eden bir belediye başkanı olarak ta biliniyor.
Allah rahmet eylesin. (Yaşar Tonbak)

Eski belediye başkanlarından Cengiz Özalp, kabri başında anıldı