Vali Çelik: Hakkari’nin hizmetkârıyız

Vatandaşların taleplerini dinlemek için Demirtaş köyünü ziyaret eden Hakkari Valisi Ali Çelik, "Hakkâri’nin ve Hakkârili hemşehrilerimizin hizmetkârıyız. Sorunları birinci ağızdan dinleyip, çözüm üretmenin gayretindeyiz" dedi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Çelik: Hakkari’nin hizmetkârıyız

Hakkari Valisi Ali Çelik beraberindeki heyet ile birlikte hafta sonu mesaisinde; vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinlemek ve sorunları yerinde tespit etmek amacıyla Hakkari’nin Merkez ilçesine bağlı Demirtaş köyünü ziyaret etti.

“Takibini bizzat yapacağım”

Vatandaşlarla kucaklaşmaya ve sorunlara birlikte çözüm üretmeye devam eden Vali Çelik, vatandaşların talebi üzerine Demirtaş Köyü Yağmurlu Mezrasında incelemelerde bulunarak köy sakinleriyle bir araya geldi. İhtiyaç ve talepleri dinleyen Vali Çelik, yetkililere talimatlarını ileterek, süreç gerektiren çalışmaların takibini de bizzat yapacağını söyledi. Vatandaşlar, ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Vali Çelik’e çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

“Var gücümüzle çalışıyoruz “

Hakkâri’yi daha yaşanabilir bir şehir haline getirme hedefiyle tüm kamu kurumlarının var gücüyle çalıştığını belirten Vali Çelik, “Hakkâri’nin, Hakkârili hemşehrilerimizin hizmetkârıyız. Sorunları birinci ağızdan dinleyip devletimizin imkanları dahilinde yapılabilecek tüm çalışmaları yapmanın ve çözüm üretmenin gayretindeyiz. Allah huzur versin, Allah razı olsun hepinizden, burası bizim için huzurun adresi” diye konuştu.

Vali Çelik: Hakkari’nin hizmetkârıyız