Başkan Şahin’den, AKK Başkanı Yılmaz’a tebrik ziyareti

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin beraberinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili ve Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Ertan Işık, Ankara Kent Konseyi Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa seçilen Halil İbrahim Yılmaz’ı ziyaret ederek tebrik etti.

featured
TOYGAR
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Şahin’den, AKK Başkanı Yılmaz’a tebrik ziyareti

ANKARA-BHA

Ankara Kent Konseyi’nin yapılan Genel Kurulu’nda 2500 delegenin 2446’sının oyunu alarak yeniden başkanlığa seçilen Halil İbrahim Yılmaz’a tebrik ziyaretleri sürüyor. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili, Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Ertan Işık, Ankara Kent Konseyi’ni ziyaret ederek Yılmaz’ı tebrik etti.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Ankara Kent Konseyi’nin katılımcı yönetimin örnek modeli olduğunu belirterek başarılı çalışmalarını yakından takip ettikleri Yılmaz ve Yürütme Kurulu heyetine teşekkür etti. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili, Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Ertan Işık ziyarette Ankara Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri ile de bir araya geldi.

Ziyaret Şahin ve Işık’ın Ankara Kent Konseyi heyeti ile toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Başkan Şahin’den, AKK Başkanı Yılmaz’a tebrik ziyareti