Rektör Şevli’den Tosun ve Sarıkaya’ya ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rektör Şevli’den Tosun ve Sarıkaya’ya ziyaretVan Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun ve Van Bölge ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Remzi Sarıkaya’yı ziyaret etti.
Basın Bülteni

Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, yeni göreve atanan Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun ve Van Bölge ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Remzi Sarıkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İnsan sağlığının öneminin konuşulduğu ziyarette Sağlık Müdürü Tosun, Rektör Şevli’ye nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Daha sonra Başhekim Dr. Remzi Sarıkaya’yı ziyaret eden Rektör Şevli, Van Bölge ve Araştırma Hastanesi’nin hem Van’ın hem de Doğu Anadolu Bölgesi’nin önemli bir sağlık lokomotifi olduğunu belirterek, yeni görevinde başarılar diledi. Başhekim Sarıkaya, Şevli’nin nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Rektör Şevli’ye ziyaretlerde Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray ve Van il Kültür ve Turizm Müdürü Erol Uslu eşlik etti. (Rıdvan Can)

Rektör Şevli’den Tosun ve Sarıkaya’ya ziyaret