Hüseyin Kömür Yazdı "CÜNEYT ALDEMİR"

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hüseyin Kömür Yazdı "CÜNEYT ALDEMİR"Tokat’ta “Güvenilir İnsanlar Kimdir” diye bir anket yapılsaydı ilk 10 kişiden birisi de hiç kuşkusuz AK Parti İl Başkanı Cüneyt Aldemir gelirdi.

Yola çıktığı ilk günden bu yana Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la aynı yolu yürümüş, AK Partinin ilk kuruluşundan itibaren aktif olarak siyasette rol almış, siyaseten kirli bir dili ve geçmişi olmayan tertemiz bir insandır Tokatlının nazarında.

Öyle ki teşkilatta 18 yıl sonra il başkanı olması bunu açıkça gösteriyor. Rüzgarlara kapılıp yalpalamadan çizgisine hep sadık kalarak kendisiyle aynı siyasi görüşe sahip olmayan kişilerde bile “güvenilir bir insan” imajını çizdi.

İşte böylesi bir profile sahip bir kişi hakkında da şaka ile de karışık “Fetöcü” imasında bulunmak tam bir deli saçması.
Bu iddia sahibi ancak Tokat’ta yaşamazsa böyle bir iftira atabilir.

Birilerinin, kafasındaki kurgu dünyasıyla bilmeyenlere hayal dünyası satanlar, aslında Cüneyt Beyin uzaktan yakından Fetöcü olmayacağını çok iyi bilmesine rağmen “Çamur At İzi Kalsın” mantığıyla, Cüneyt Beyi itibarsızlaştırmaya kalkışıyor.

Cüneyt Beyi yakinen tanıyanlar bilirler. Her şeyin başında “tevazu” sahibi olduğu bilinir.

FETÖ ile şehrimizde en çok mücadele edenlerin başında kendisi gelmesine rağmen “ben şunu şunu yaptım” diye övünmeyi ve bunları pazarlamayı sevmez.

Kendisine yapılan bu itibarsızlaşma savaşının karşısında sessiz kalmanın “şeytandan” olduğunu düşünerek bu yazıyı kaleme almayı “Tokat’ımız için” bir borç olarak düşündüm ve bu yazıyı kaleme aldım.

Tokat”ın tüm dosyası elinde olan birisidir. Bakanlık, genel merkez nazarında Tokat”ın tüm projelerine hakimdir. Ama her şeye rağmen ben demeyen biz diyen bir adama tabi ki Tokatlı olarak biz sahip çıkacağız.

Beni bilen bilir kolay kolay kişisel, portre yazısı yazmam.

Şehrimizin temel taşları üzerine yapılan saldırılar karşısında tabi ki biz olacağız ki, şehrimizi sevenler kenara çekilmesin.

Çalışan insanlar, bu şehir her şeye değer diye çalışmaya devam etsin.

Cüneyt Bey gibi kim ki, bu kadim şehir için taş üstüne taş koymuşsa Allah onlardan da razı olsun.

Saygılarımla
Hüseyin Kömür (Hüseyin Kömür)

Hüseyin Kömür Yazdı "CÜNEYT ALDEMİR"