Beypazarı AK Parti kadınlar Kolu başkanı Sabriye Yılmaz: “ Şehit ailelerine sayın Cumhurbaşkanımızın mektuplarını ulaştırıyoruz "

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beypazarı AK Parti kadınlar Kolu başkanı Sabriye Yılmaz: “ Şehit ailelerine sayın Cumhurbaşkanımızın mektuplarını ulaştırıyoruz "BEYPAZARI (BHA)- AK Parti Kadın Kolları başkanlığı, ilçede ikamet eden Şehit yakınları ile şehit ailelerine ziyaretlerde bulunduklarını bildirdi.
 
AK Parti Kadın Kolları başkanı Sabriye Yılmaz, ilçede ikamet eden Şehit aileleri ile şehit yakınlarına ziyaretlerde bulunarak, şehit ailelerine Sayın Cumhurbaşkanının mektuplarını ilettiklerini söyledi.
İlçede ikamet eden tüm şehit ailelerine ziyaretler planladıklarını belirten AK Parti kadın Kolları başkanı Yılmaz, “ ziyaretlerimizde şehit ailelerimizle sohbet ediyoruz. Onların istekleri olup olmadığını ve bir sorununun bulunup bulunmadığını öğreniyoruz. Her daim olduğu gibi acıda ve kederde birlikte olduğumuzu ve acılarını paylaştıklarımızı bildiriyoruz” dedi.
Bu güne kadar 10’nun üzerinde şehit ailesine ziyarette bulunduklarına değinen AK Parti Kadın Kolları başkanı Sabriye Yılmaz, şunları kaydetti:
“Şehit ailesi ziyaretlerine ilçemizde bulunan T.C Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Beypazarı Sosyal Hizmetler Müdürlüğünden uzman Psikoloğunda kendilerine katılarak, ortak ziyaretlerimiz sürüyor. Ziyaretlerimizde, Sayın Cumhurbaşkanımız imzalı mektupları da Şehit ailelerine, Sayın Cumhurbaşkanımızın selamıyla birlikte ulaştırıyoruz. Ziyaretlerimizden şehit ailelerimiz oldukça memnun kalıyorlar. Ziyaretlerimizi sürdüreceğiz.”
Yılmaz, ilçede ziyaret etmedik şehit ailesi bırakmayacaklarını ve ailelere Sayın Cumhurbaşkanının selamıyla birlikte imzalı mektupları da ulaştırmaya çalışacaklarını kaydetti. (Yaşar Tonbak)

Beypazarı AK Parti kadınlar Kolu başkanı Sabriye Yılmaz: “ Şehit ailelerine sayın Cumhurbaşkanımızın mektuplarını ulaştırıyoruz "