Hedef yükselen Türkiye…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hedef yükselen Türkiye...Ülkemizin gelecek vizyonuna katkıda bulunma gayretinde olan Yükselen Türkiye Enstitüsü’nün kuruluşlarından Ekonomik Kalkınma İstihdam Proje Gurubu’nun bu yıl ki “Türkiye’yi Yükselten Değerler” temalı ödül töreni öncesi Yükselen Türkiye Enstitüsü & Ekip-Ekonomik Kalkınma İstihdam Proje Grubu Yönetim Kurulunu Semra Özal evinde kabul etti.

Yükselen Türkiye Enstitüsü Başkanı Demirhan Durmuş Çelen Haberturk Gazetesine verdiği demeçte Semra Özal’a gerçekleştirdiği ziyaretin duygularını paylaştı;

“Nazik davetleri için kıymetli annemiz Semra Özal’a, kıymetli kardeşim ile çok kıymetli dostum Efe Özal’ a ve çok kıymetli büyüğümüz bizi hiç yalnız bırakmayan değer veren duayen iş insanı ağabeyimiz Zeynel Abidin Erdem ‘e teşekkürü borç bilirim.

Ayrıca yönetici arkadaşlarım, Yavuz Yılmaz, Levent Karnap, Zafer Yılmaz, Koray Cebe, Tufan Babar, Aziz İyiokur, Alper İnanç, Gülcan Uzun, Selen Zaralı ve Alper Öngül’e samimi gayretleri için de teşekkür ederim.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti 8.Cumhurbaşkanımız merhum Turgut Özal’ın çok kıymetli eşi Semra Özal Türkiye’nin yükselmesine, aydınlık yarınlarına entelektüel vizyonuna, merhum 8.Cumhurbaşkanımız Turgut Özal ile birlikte önemli katkılar sunmuşlardır.

Ülkemizi yükselten bir değer olmuşlardır…!

Ödül töreni öncesi bu ön ziyaretimizi gazete köşemizde muhakkak detayları ile yazacağım. Çok samimi ve sıcak bir ortamdı evimizde gibi çok mutlu olduk. Eksik olmasınlar Semra annemiz ve Efe kardeşimiz ve çok kıymetli eşi ile yaptığımız nostaljik ve geleceğe dair vizyon sohbetimiz dinlemeye değerdi. Semra annemizin sağlığı maşallah iyiydi.

Bizler duygulu anlar yaşadık keyif aldık.

Zeynel ağabey gerçekten inanılmaz vefalı bir dost, Semra Özal özellikle vefasını belirtti evladım dedi. Efe kardeşim de güzel sözlerle Zeynel ağabeyi onore ettiler.

Biz çalışmalarımızı ve niyetimiz deki samimiyeti arz ettik, Semra Hanım çok mutlu oldu, yanınızdayım mesajını verdi. Daima var olsunlar. Parti liderlerini dahi evlerinde misafir etmişler. Yükselen Türkiye Enstitüsü’nü de özellikle evde ağırlamaları ayrıca gurur kaynağımız olmuştur.

Bizler için tarihi bir andı…!

Türk Siyasi Düşünce tarihinde saygıyla anılacaklardır.

Türkiye Devleti 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal ve çok kıymetli eşi annemiz Semra Özal, merhum Turgut Özal’a her yıl samimiyetle anıt mezarı başında dua eden bir yönetici olarak yönetim kurulumuz adına ruhu şad olsun, mekânı cennet olsun. Semra Özal annemize sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür diliyoruz.” (Habertürk Gazetesi)

Hedef yükselen Türkiye…