SAMİ ÜLKÜ "ÜYELER BASKI ALTINDA TUTULUYOR"

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SAMİ ÜLKÜ "ÜYELER BASKI ALTINDA TUTULUYOR"Sanayi ve Ticaret Odası seçimleri yaklaşırken Ahmet Sami Ülkü, yaptığı açıklamada sahadaki konuşulanlara cevap verdi.

Ahmet Sami Ülkü, 5 Kasım 2022’de yapılacak olan Tokat Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde gelinen noktaya baktığımızda Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin Oda seçimini aştığını söyledi.

Hizmet vermek yarışında olunması gerekirken çok farklı hesaplarla seçime gidildiğini belirten Ülkü, “Buna Çok değerli üyelerin duyarsız kalmayacağına inanıyorum” dedi.

Sahada meclis içerisinde şimdiden pazarlıkların yapıldığını, listelerin birlikte hareket edeceği gibi duyumların olduğunu söyleyen Ülkü, “Bu artık üç beş kişi arasında değil genele yayılmaya başlanmış durumda.

Herkesin arka planları olabilir. Kim kiminle ne pazarlıklar yapıyor bizi ilgilendirmiyor. Açıkçası bunları bir acizlik olarak görüyorum. Bizim hiçbir zaman böyle adaylar üzerinde başkanlık makamı üzerinden görüşmemiz olmadı olamazda zaten. Kendine güvenmeyen çıkmasın meydana. Bizim ekibimizle kendimize inancımızda güvenimizde tamdır. Seçime tek başımıza gireceğiz. Ekibimle beraber Kırmızı liste olarak yönetime gireceğiz. Buna kesin gözüyle bakıyoruz. Sahada algı oluşturulmaya çalışılıyor. Koalisyon olacağı söylentilerinin algı oluşturmaktan başka bir şey değildir. Biz bu pazarlıkların içerisinde olmadık olmayacağız.

Biz ekibimizle birlikte geliyoruz. Şu an yaptığımız araştırmalar neticesinde gelinen durum şudur. Salt çoğunluk bizim tarafımızdadır. Bu bize üyelerimizin güvendiği anlamına gelir. Biz bu güveni boşa çıkartmayacağız.

Ekibimizle birlikte çalışacağız zaten. Bizim derdimiz hizmet etmek. Bir koltuk bulalım da oturalım diye bir derdimiz. Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin feraseti ile bunların perde arkası hesaplarının bozulacağı inancındayım.

Üye ziyaretleri esnasında sahadan sürekli geri bildirim alıyoruz. Biz bu tür söylentilere kırmızı liste olarak kulak asmıyoruz.

Biz kesinlikle yönetime 25 kişi talibimiz. Şu anda da büyük çoğunluğunu elde etmiş durumdayız.

Üyelerimiz sağduyulu davranacaklardır. Çalışana oy vereceklerdir.

Sahada herkes bu işi bizim yapabileceğimizi söylüyor.

Ancak sürekli baskı altında tutulan üyeler var. Değişik yerlerden farklı baskı altındalar. Ticaretiyle baskı altında tutulan üyeden arkadaşlık komşuluk gibi asla seçime karıştırılmaması gereken değerlerimizle baskı altına alınmaya çalışılıyor üyeler.

Biz ekibimize güveniyoruz. Biz buraya iş yapmaya geliyoruz.

Biz Ticaret ve Sanayi Odasını çalıştırmaya geliyoruz.

Sanayi Ticaret odasının gerçek gücünü ortaya çıkartmaya geliyoruz Üyelerimizden de bu konuda bizlere sorumluluk vermelerini istiyoruz İnanıyorum ki Tokatlı iş insanları dört yıl Tokat Ticaret ve Sanayi odasını tek bir listenin yönetmesi gerektiğinin bilincinde.

Sahadan çok pozitif geri bildirimler alıyoruz. Bu kez Tokatlı işi insanı kırmızı ekibe sorumluluk verecektir ve bu sorumluluğu en iyi şekilde Şerefle ve taşıyacağımızı bildirmek isterim

Sahada çok şeyler konuşuluyor biz bunların hiçbirisinin içerisinde değiliz biz emin adımlarla 5 Kasım’da sorumluluğu almak için yürüyoruz bizim ayak oyunlarına ayıracak vaktimiz de yok karakterimiz de.

Biz Tokat ticaret ve sanayi odasına ve kıymetli üyelerine hizmet etmek için hazırlandık ve 5 Kasım’da bu sorumluluğu alacağız üyelerimize hak ettiği hizmeti sunacağız hiçbir arkadaşımızı geride bırakmayacağız. 25 kişi tek kadro full liste Sanayi Ticaret Odasının yönetimine talibiz daha önce de söyledim şu anki mevcut durumda zaten biz çoğunluğu sağlamış durumdayız mevcut gayretlerimiz tüm ekibimle birlikte tüm komisyonların tüm komitelerle birlikte çalışacağım ekibime ihtiyacım var. Bunu da kıymetli üyelerimizin bana ve ekibime vereceğine inanıyorum” diye konuştu. (Hüseyin Kömür)

SAMİ ÜLKÜ "ÜYELER BASKI ALTINDA TUTULUYOR"