Vekil Koç, Meclisteki Kanun Hükmünde Kararname çalışmalarına katıldı

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Türk Sivil Havacılık Kanunu ve bazı kanunlarda yapılacak Kanun Hükmünde Kararname (KHK) değişikliği çalışmalarına katıldı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vekil Koç, Meclisteki Kanun Hükmünde Kararname çalışmalarına katıldı

ARDAHAN-BHA

TBMM Bayındırlık ve İmar Komisyonu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu başkanlığında toplandı. Türkiye Büyük Millet Meclisinin en genç milletvekillerinden biri olan Ak Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, mecliste kanun hükmünde kararnamelerde yapılması planlanan değişiklik çalışmalarında komisyon üyesi olarak görüşlerini paylaştı.

Ardahan Milletvekili Koç, meclis çalışması hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonumuzda Türk Sivil Havacılık Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun teklifi için görüşmelerimize başladık. Süreç boyunca yapılacak istişare toplantılarının ve alınacak teklif kararlarının devletimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

28. Dönem Ak Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Meclis Başkanlık Divanı Kâtip üyeliği haricinde aynı zamanda TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma Ve Turizm Komisyonu üyeliğine seçilen ilk Ardahanlı milletvekili olmuştu.

Vekil Koç, Meclisteki Kanun Hükmünde Kararname çalışmalarına katıldı