Engelsiz Kızılay Ekibinden ‘4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ Etkinlikleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Engelsiz Kızılay Ekibinden '4 Ekim Hayvanları Koruma Günü' EtkinlikleriTürk Kızılay Malatya Şubesi Engelsiz Kızılay ekibi tarafından 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında gönüllülere birlikte sokak hayvanlarına barınaklar inşa edildi ve yine sokak hayvanları için mama dağıtımı faaliyetinde bulunuldu.

Türk Kızılay Malatya Şubesi Engelsiz İl Başkanı Gülhan İNCE yaptığı açıklamada;

“Hilalin Gölgesinde Gönüllülük Engel Tanımaz” sloganıyla ekip arkadaşları ile birlikte yola çıktıklarını belirterek Kızılay çatısı altında engel tanınmadığını gösterdiğimiz Engelsiz Kızılay çatısı altında; misyonumuz gereği engelli arkadaşlarımızın hayatın her alanında eşit koşullarda, hayata tam ve etkin katılımlarını sağlamak için faaliyetlerimize devam etmekteyiz.

Bu kapsamda yaptığımız faaliyetlerle engelli bireylerin gönüllü katılım sağlayarak Kızılay faaliyetlerinde ve yardım süreçlerinde aktif görev almalarını sağlayacak gün geçtikçe de büyüyen bir aileye sahibiz.

4 Ekim Hayvanları Koruma günü kapsamında da Malatya ilinde ve ilçelerinde faaliyet göstererek sokaklarda yaşayan hayvanlar için kendi imkânlarımız ile barınaklar inşa ettik ve sokak hayvanlarının yaşamına destek sunabilmek amacı ile çeşitli yerlerde mama ile besleme yaptık.” Dedi.
Bu çalışmalarında kendilerine desteklerini esirgemeyen Türk Kızılay Malatya Şube Başkanlığına, emeği geçen gönüllülere ve Şube Başkanı Osman Korkut’a teşekkürlerini iletti. (Muhammet Said Yalçın)

Engelsiz Kızılay Ekibinden ‘4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ Etkinlikleri