DEVA Partisi Kars İl Başkanı Av. Güven Özen, basın toplantısı yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Kars İl Başkanı Av. Güven Özen, basın toplantısı yaptıDEVA Partisi Kars İl Başkanı Av. Güven Özen, “Zamanında yapılacak bir seçime hazırlanmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

DEVA Partisi Kars İl Başkanı Güven Özen basın toplantısı düzenleyerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Özen, “Deva partisi olarak kurulduğumuz günden beri, şehrimizin sorunları, şehrimizin menfaatine olan işlerin peşinden gitmeyi kendimize görev olarak gördük. Bugünde şehrimizin geldiği nokta, şehrimize yapılan yatırımlar, şehrimize yapılmayan yatırımlar, hatta devam edip yarıda kalan işler, şehrimizin kış mevsimi nedeniyle zor bir sürece girmesi hasabiyle değerlendirme toplantısı yapmak istedik. Bizim sorumluluk üstlendiğimiz noktada dile getirdiğimiz bir husus var, bununda gereğini yerine getirmek insani bir görevdir bizim için. Bizler Deva partisi kadroları olarak Kars’ta göreve başladığımız günden beri hep şunu söyledik; şehrimizin menfaatine, insanlarımızın faydasına ne varsa onu yapacağız ve onun takipçisi olacağız. Şehri için, çocukları için, geleceği için endişelenen kim varsa sorunları tespit edip çözümü için bize fayda sağlaması hususunu rica ediyoruz. Bizler bu şehirde yaşayan, buradaki halkın sevinciyle sevinen, üzüntüsü ile üzülen insanlarız. Ayrışmaya mahal vermeden, bir birimizin değer yargılarını benimseyen bir yönetim anlayışı olmasını benimsiyoruz” dedi.

– Zamanında yapılacak bir seçime hazırlanmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz-

“Gerek iktidar partisi, gerek muhalefetteki partiler toplumdan belli bir seviyede kopmuşlardı. Seçim zamanının yaklaşması nedeniyle sahaya seçim çalışması için indiğini görüyoruz” diyen Özen, “Bizler geçen yıl, bir önceki yıl şehirde çalışmalar yaparken toplumun sorunlarını yerinde tespit edip bu sorunların çözüm önerilerini ortaya koyarken bizden başka hiçbir siyasi partinin sahada çalışma yapmadığını görüyorduk. Bugün burada yapılan ziyaretler, yapılan saha çalışmalarının tamamı seçim endeksli olduğu ortada. Seçim yaklaşıyor, fakat kendisinden kopan insanlar konusunda aklındaki soruları bir tarafa bırakmayacaksınız. Yani sadece seçim endeksli siyaset yapan partiler ve kişiler bilsin ki bu şehrin insanı sağ duyuludur ve kimlerin ne zaman kendi yanında olduğunu asla unutmaz. Erken seçim konusunda da kış olduğu için bir erken seçim olmadığını, mevcut iktidarın yılbaşından sonra dile getirdiği sosyal yardımlarla, kanun düzenlemeleriyle bir seçim sathı mahallinde kendine fayda sağlamayı görüyoruz. Zamanında yapılacak bir seçime hazırlanmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Onun ötesinde erken bir seçimin bu ülkeye katkı sunacağını düşünmüyorum” diye konuştu.

Özen, açıklamasında şunları ifade etti: “Şehrimizin içerisinde bulunduğu durumdan gerçek anlamda vicdani olarak kendisine görev addeden herkesin bizimle ve bu şehrin faydasına iş yapan kişilerle birlikte yürümesini rica ediyorum. Bu şehir bizim. Bizim başka gidip yaşayacağımız yer söz konusu değil. Bu şehri güzelleştirmekten başka bir çaremiz yok. Şuanda belediyecilik anlayışından kaynaklanan sosyal devlet gereklerinin yeteri kadar yerine getirilmemesinden kaynaklı bazı sıkıntılar var. Bunların temelinde de bitmek bilmeyen ilerleme kaydedilmeyen yol çalışmaları var. Mevsim şartları dikkate alındığında kış mevsimi artık yaklaştı dolayısıyla bundan sonra yapılacak asfalt çalışmalarının yeteri kadar sıcak asfaltın malzeme itibariyle parçalanacağını geçen yılda gördük. Ana arterlerin hızlı bir şekilde bitirilip halkın hizmetine sunulması gerekiyor. Bu şehirde insanlar, toz içerisinde, çamur, toprak içerisinde işine gitmeyi kesinlikle hak etmiyor. Yol konusunda Kars Valisi/Belediye Başkan vekili Türker Öksüz’den talebimizi iletmek istiyoruz. Bu şehre karşı lütfen vicdani sorumluluğunuzu yerine getiriniz. Yol sorununun biran evvel bitirilip halkın hizmetine açılmasını düşünüyoruz.” (ERCÜMENT DAŞDELEN)

DEVA Partisi Kars İl Başkanı Av. Güven Özen, basın toplantısı yaptı