Amasya Üniversitesi ve Amasya İl Sağlık Müdürlüğü arasında Protokol İmzalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amasya Üniversitesi ve Amasya İl Sağlık Müdürlüğü arasında Protokol İmzalandıAmasya Üniversitesi ile Amasya İl Sağlık Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. Rektörlük Makamında gerçekleşen işbirliği protokol imza törenine; Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, Amasya İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Meryem Çetin katıldı.

Protokol imza töreninde bir açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Elmacı, “Bu protokol, Amasya İl Sağlık Müdürlüğü ile Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na kayıtlı öğrencilerimizin öğretim programında öngörülen uygulamalı ders, mesleki eğitim uygulamalarının düzenlenmesi ve sağlık kurumu yönetimi, öğretim elemanları ve öğrencilerin uygulamalı çalışmalarının koordine edilmesini amaçlamaktadır. Bu protokolün hayırlı olmasını diliyor, Dr. Dursun Koç’a teşekkür ediyorum” dedi.

Amasya İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç; “Amasya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sabuncuoğlu Şerefeddin SHMYO öğrencileri ve öğretim elemanlarının hastane çalışma şartlarının oluşturulmasına yönelik uygulama esaslarını ve ilkelerini kapsayan bu protokol hayırlı olsun” şeklinde konuştu. (Betül Yılmaz)

Amasya Üniversitesi ve Amasya İl Sağlık Müdürlüğü arasında Protokol İmzalandı