HAYDİ MAÇA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HAYDİ MAÇATekirdağspor yönetimi özel bir kafede yaptığı toplantı ile bu hafta oynanacak olan maça taraftarları davet etti. Kulübün basın sözcüsü Abdullah Yalçın herhangi bir maddi sıkıntılarının olmadığını aktarırken tek eksiklerinin taraftar desteği olduğunun altını çizdi.
Tekirdağspor yeni sezona deplasmanda aldığı bir puanla başladı. İç sahada yapacakları maça tüm taraftarlarını davet eden yönetim adeta ilk maçmış gibi hareket ettiklerini ve taraftarları ile birlikte ilk galibiyeti alarak hedefledikleri şampiyonluğa koşacaklarını söylediler.
Tekirdağspor Kulübü Basın sözcüsü Abdullah Yalçın, “Kulüp olarak hocamızın istediği tüm futbolcuları aldık. İlerleyen haftalarda illaki eksikler olacaktır. Ay sonuna kadar transfer tahtası kapanmadığı için bu konuda çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Şimdilik iyi bir kadro kurduğumuzu söyleyebilirim. Diğer taraftan alt yapı ile ilgili ciddi çalışmalarımız olduğunu da aktarmak isterim. Genç yetenekler yetişiyor. Bu gençler gelecekte sarı-siyahlı forma ile başarılı maçlar çıkaracaklardır” dedi.
TRİBÜN DESTEĞİ İSTİYORUZ
Tekirdağspor’un herhangi bir ekonomik sıkıntısının olmadığını ifade eden Yalçın, “Kulüp olarak bugüne kadar ortalama 3 milyon lira para harcandı. İyi bir kadro ile yolumuza devam etmeyi hedefliyoruz. Grubumuzda iyi takımlar var. Biz de iyiyiz. Tekirdağspor’un yeri zaten BAL ligi değil. Geçtiğimiz yıl namağlup şampiyon olan ve play-offda üçüncü lig şansını kaybeden bir takım olduk. Talihsiz bir durum. Bu sezon taraftarımızın desteği ile yine aynı başarıyı gösterip ilk olarak 3. Lige çıkacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Kulüp yöneticisi ve taraftardan sorumlu ismi Cenk Serim ise taraftarın iyi günde de kötü günde de tribünlerde takımına destek olması gerektiğini aktardı. Serim, “Takım başarılı olursa herkes gelir. Önemli olan takımı her zaman destek olmak. Sadece yönetici ve futbolcularla bir başarı yakalanmaz. Tüm şehrin buna inanması lazım. Bu nedenle taraftarlarımızı her maçta yanımızda görmek istiyoruz” dedi. (Özkan Dikmen)

HAYDİ MAÇA