Pertek’te Çöp Toplama Kampanyası Gerçekleştirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pertek’te Çöp Toplama Kampanyası GerçekleştirildiPertek’de bir araya gelen Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Üyeleri ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, ilçede çöp toplayıp, farkındalık oluşturdu.

Pertek Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri, el ele verip, daha güzel bir ilçe için temizlik kampanyası başlattı.

Kampanyaya Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Ekinci, Gençlik Hizmetleri çalışanları, gönüllü gençler ve üniversite öğrencileri katıldı.

Pertek STK Platformu Dönem Sözcüsü Mehmet Hanifi Kılıç, ilçeye katkı sağlamak adına kurulan bir platform olduklarını belirterek, çalışmalarından bahsetti.

KILIÇ: TOPRAĞIMIZI TEMİZ TUTALIM TOPRAĞIMIZI KİRLETMEYELİM” MANTIĞIYLA BİR PROJE ÜRETTİK
Pertek STK Platformu Dönem Sözcüsü Mehmet Hanifi Kılıç, “ platformu kurma amacımız Perteğe nasıl hizmet edebiliriz, birlikte Perteğimize nasıl katkı sağlayabiliriz, Perteğin sorunlarını siyaset üstü nasıl koruyabiliriz? Bu konuda platformumu oluşturduk. Platformun ömrü tahminen iki yıl oldu. İlk icraatımız Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Süpürgeç Dağı ve Meyvan Dağı’ndaki Teraslama yapımlarına başladık. Bundan sonraki icraatımızda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle kendi aramızda istişare ederek “Toprağımızı Temiz Tutalım Toprağımızı Kirletmeyelim” mantığıyla bir proje ürettik ve iki kurum arasında çalışma yaptık.

Tunceli Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Ekinci de, ilçede bir farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.

EKİNCİ: GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ OLARAK YANLARINDA BULUNMAK İSTEDİK
Tunceli Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Ekinci, “ Arkadaşların talebi oldu bizde hemen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak yanlarında bulunmak istedik böyle etkinliklerde her zaman varız” ifadelerini kullandı. (Sıtkı Taşel)

Pertek’te Çöp Toplama Kampanyası Gerçekleştirildi