Sivas Ticaret Borsası Seçim Sonuçları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivas Ticaret Borsası Seçim SonuçlarıSivas Ticaret Borsası Genel Kurul seçimleri 2 Ekim Pazar günü gerçekleştirildi. STB Merkez Binada saat 10:00/17:00 arası oy kullanıldı. Yarış iki liste arasında gerçekleşti. Mevcut Başkan Abdulkadir Hastaoğlu ve Hayrullah Karakaya listesi yarıştı. Organ Seçimlerinde 447 üye oy kullandı. 5 oy geçersiz sayılırken, 236 oy alan başkan adayı Hayrullah Karakaya yeni başkan oldu.

Seçim sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Hayrullah Karakaya, “Öncelikle oy kullanan Sivas Ticaret borsamızın değerli üyelerine teşekkür ediyorum.
Üyelerimiz seçime yoğun bir katılım göstermiştir. Bu seçimin kaybedeni yoktur. Kazanan Sivas olmuştur. Bu zamana kadar Sivas Ticaret Borsası’na hizmet eden değerli Başkan ve Meclis Üyelerine teşekkür ediyorum.
Tarım ve hayvancılığıyla daha güçlü bir Sivas için, ortak akıl ve yenilikçi hizmet anlayışıyla ilimize ve üyelerimize daha iyi hizmetler sunacağız. Bizlere destek olan tüm üyelerimize, dostlarımıza, basınımıza ve Sivaslı hemşerilerimize teşekkür ederiz” dedi. (Ahmet Hasdemir)

Sivas Ticaret Borsası Seçim Sonuçları