Çameli’nden gelip Halfeti’yi gezdiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çameli’nden gelip Halfeti’yi gezdiler‘’Siyah Güller Şehri Halfeti’yi Geziyorum’’ projesi kapsamında Denizli Çamelili öğrenciler Çameli Kaymakamı Kübra Eroğlu ile birlikte Şanlıurfa Halfeti’yi gezdi. Halfeti’ye hayran kalan Çameliler, misafirperverliği için Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan’a teşekkür etti….

UÇAKTA KOKPİTE GİRDİLER
Denizli Valisi Ali Fuat Atik’ın desteği ile hayata geçirilen ‘Siyah Güller Şehri Halfeti’yi Geziyorum’ projesi kapsamında Çamelili gençler, Şanlıurfa’ya uçtu. Pilotlar ve kabin görevlilerinin yakın ilgisi ile karşılaşan ve kokpite giren gençler, uçuş esnasında büyük heyecan yaşadı.
Projeyi yürüten Çameli Kaymakamı Kübra Eroğlu ve Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile beraberindeki gençler Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak tarafından karşılandı. Proje kapsamında gençler Halfeti’nin tarihi ve turistik yerlerini gezip somut ve soyut kültürel miras hakkında bilgi sahibi oldu.

KAYMAKAM GENÇLERİ MAKAMINDA AĞIRLADI
Ziyaretleri kapsamında, Çameli Kaymakamı Kübra Eroğlu, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve beraberindeki öğrenciler, Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.
Proje hakkında memnuniyetini dile getiren Kaymakam Erdoğan, ilçenin doğal güzellikleri, tarihi, kültürü, turizmi ve genel durumu hakkında ziyaretçilere bilgi verdi.

ERDOĞAN BİZZAT EŞLİK ETTİ
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Kaymakam Zikrullah Erdoğan’ın eşlik ettiği heyet, Eski Halfeti’de bulunan Karagül serasını ve Aile Destek Merkezinde yapılan çalışmaları yerinde gördü.
Tekne turu ile Eski Savaşan mahallesinde bulunan Halfeti’nin simgesi Batık Minare’yi ve tarihi doğal güzellikler gezildi.
Gençler Halfeti’nin yanında Şanlıurfa’nın diğer tarihi ve turistik yerlerini de gezme fırsatı buldu.

Gezinin ardından Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak’ın katılımıyla yemek programı düzenlendi.
Halfeti Kaymakamı Erdoğan, projenin yürütücüleri Çameli Kaymakamı Kübra Eroğlu, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve öğrencilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. (Mia Haber)

Çameli’nden gelip Halfeti’yi gezdiler