MEMİK HİLMİ TANER, GTO BAŞKANLIĞI’NA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MEMİK HİLMİ TANER, GTO BAŞKANLIĞI’NA ADAYLIĞINI AÇIKLADITANER, GTO BAŞKANLIĞI’NA ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Gaziantep Şahin Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Memik Hilmi Taner, Gaziantep Ticaret Odası Başkanlığı’na adalığını açıkladı. Lojistik sektöründe komite seçimlerine girecek olan Taner, başkanlık için ciddi bir hizmet programı yaptıklarını ve GTO’nun vizyonunu genişletme amacında olduklarını söyledi.
GTO’DA BAŞKANLIK YARIŞI KIZIŞIYOR
Komite seçimlerinin yapılacağı Gaziantep Ticaret Odası’nda başkanlık için yarış kızışmaya başladı. Mevcut Başkan Tuncay Yıldırım’ın ardından Lojistik sektöründe faaliyet gösteren Gaziantep Şahin Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Memik Hilmi Taner’de başkanlığa aday olduğunu açıkladı. 3 aydır çeşitli ziyaretlerde bulunan Taner, gördükleri ilgi alaka ve destek üzerine böyle bir karar aldıklarını söyledi.
‘’SORUNLARI BİLİYORUZ, PROJELERİMİZ HAZIR’’
Gaziantep Ticaret Odası’nın kentin en büyük STK’larından birisi olduğunu dile getiren Taner, ‘’20 Bini aşkın üyesi bulunan Gaziantep Ticaret Odası’nda çözüm için daha etkin bir yönetime ihtiyaç duyulduğu açık bir gerçek. Yaptığımız görüşmeler sonucunda üyelerin değişimden yana olduklarına şahit olduk. Ben ve ekibimde adaylığımızı açıkladık. İnşallah göreve geldiğimizde teknolojik gelişmelerle barışık, sorunlara acil çözümler ürtebilen, tüm kademeleriyle sorumluluk alan bir yönetim anlayışı inşa edeceğiz’’ dedi. (AYDIN AKYÜREK)

MEMİK HİLMİ TANER, GTO BAŞKANLIĞI’NA ADAYLIĞINI AÇIKLADI