Ali Kemal Çelik: İnanıyoruz, çalışıyoruz, kazanacağız!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ali Kemal Çelik:  İnanıyoruz, çalışıyoruz, kazanacağız!Edremit Ticaret Odası ( ETO) Başkan Adayı Kafkas Beton Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Çelik, bugün Adrina Otel’de basın toplantısı düzenledi. Düzenlediği toplantıda Yeşil listesindeki isimleri tek tek basına tanıttı.
12 meslek grubundan oluşan listedeki isimler, ” İnanmak başarmanın yarısıdır” diyerek yola çıktıklarını dile getirdiler.

Edremit Ticaret Odası Başkan Adayı Ali Kemal Çelik; sektöründe tecrübeli iş insanları ile birlikte bu yola çıktıklarını söyleyerek; ” İnanıyoruz, çalışıyoruz, kazanacağız ” diye konuştu.

Çelik yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi.
” Her biri saygın ve sektörlerinde tecrübeli iş insanlarımız ile birlikte çıktığımız bu yolda başaracağız. Ar-Ge ve Akıllı Ticaret Atılım Kurulu (ATAK) oluşturarak talepler doğrultusunda her bir sektörümüzün dijital olarak yenilenmesi ve alt yapısının güncellenmesi noktasında çalışmaları hayata geçireceğiz.
Odamız bünyesindeki meslek grupları ile aylık olağan toplantılar yapacak ve bu doğrultuda her sektörün kendine özgü sorunlarını bilimsel veriler eşliğinde tespit ederek çözümü için ilgili tüm resmi ve özel kurumlarla sonuç alacağımız çalışmaları hayata geçireceğiz. ” Dedi.

” İnanmak Başarmanın Yarısıdır ”
Kadın ve genç girişimcilerimizi “sözde” değil “özde” destekleyeceklerini söyleyen ETO Başkan Adayı Ali Kemal Çelik; ” Yaratıcı fikirlerin ve inovasyonun temel zihin taşı olan kadın ve genç girişimcilerimizi destekleyecek projeler geliştirecek ve Marka Şehir Edremit için birlikte çalışacağız. Her sektörün kendisini daha iyi tanıtabilmesi adına ulusal ve uluslararası fuarlarda etkin bir şekilde yer alacağız” diye konuştu.
Zeytin, turizm, gastronomi, kültür, sanat, spor ve tarih alanlarında kentimizin marka kimliğini yukarıya taşıyacak çalışmaları hayata geçireceklerinin altını çizen Çelik; ” Enerjimize, tecrübemize ve vizyonumuza güveniyoruz.
‘Marka Şehir Edremit’ için Yeşil Liste’deki arkadaşlarımızla var gücümüzle çalışıyoruz.
Çıktığımız bu yolda Allah utandırmasın. Edremit İçin Yeşili Seçin ” dedi.
Haber ve Fotoğraflar: Pervin Bölükbaşı – Cem Bölükbaşı (10numarabasın)

Ali Kemal Çelik: İnanıyoruz, çalışıyoruz, kazanacağız!