AED’den Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer’e Ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AED’den Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer’e ZiyaretAvrupa Elazığlılar Derneği yönetim kurulu üyeleri Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer, Eğitim Ataşesi Doç. Dr. Muhammet Fatih Kılıç ve Ticaret Ataşesi Yusuf Yerkel’ i ziyaret etti.

Avrupa Elazığlılar Derneği yönetim kurulu üyeleri Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer, Eğitim Ataşesi Doç. Dr. Muhammet Fatih Kılıç ve Ticaret Ataşesi Yusuf Yerkel’ i ziyaret etti.

Ziyarette Avrupa Elazığlılar Derneği yönetim kurulundan Başkan Vekili İlhami Güngör, Finans Başkanı Faruk Aktaş ve Dernek Genel Sekreteri Dr. Ahmet Yılmaz yer aldı.

Konuyla ile ilgili Genel Sekreter Dr. Ahmet Yılmaz yaptığı açıklamada, “Frankfurt Başkonsolosu sayın Erdem Tunçer bey, Ticaret Ataşesi Yusuf Yerkel bey ve Eğitim Ataşesi Doç. Dr. Muhammet Fatih Kılıç bey ile yaptığımız ziyaret çok olumlu,verimli ve vizyon açıcı geçti.Derneğimize intikal eden aktüel bazı sorunları aktardık, devlet ve millet birlikteliği bir kez daha anlam kazandı. Çok olumlu ve samimi geçti ziyaretimiz. Bu nedenle başta Frankfurt Başkonsolosumuz sn. Erdem Tunçer beyefendiye ve sonra Eğitim Ataşesi sn. Doç. Dr. Muhammet Fatih Kılıç ve Ticaret Ataşesi sn. Yusuf Yerkel beye bu sıcak karşılamalarından dolayı çok teşekkür ederiz” dedi. (İlhan Kılıç)

AED’den Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer’e Ziyaret