Güdül belediye başkanı Muzaffer Yalçın, muhtarlarla bir araya geldi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güdül belediye başkanı Muzaffer Yalçın, muhtarlarla bir araya geldi.GÜDÜL (BHA)- Güdül belediye başkanı Muzaffer Yalçın, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Güdül belediye başkanı Muzaffer Yalçın, Pazartesi günleri ilçenin Pazar olduğundan, köyden kentten gelenleri belediyede kabul ettiğini, bu günde tüm mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiğini söyledi.
Belediye başkanı Muzaffer Yalçın, ilçenin Pazar olduğu günde pazara gelenlerden Belediye ile işi olanları Belediyede kabul ettiğine değinen Belediye başkanı Muzaffer Yalçın, “bu gün tüm mahalle muhtarlarımız ile Belediyede bir araya geldik. Onların istek ve taleplerini ve görüşlerini aldık. Almayı da sürdürüyor” dedi.
Köy ziyaretlerine ağırlık verdiğine değinen Yalçın, şunları kaydetti:
“Köy ziyaretleri başlattık. Tek tek tüm köylerimizi gezeceğiz. Bu ziyaretlerimize ilçe başkanı Sadettin Erdoğan’da iştirak ediyor. Köylünün katılımıyla, köy meydanında, köy konağında, köy kahvesinde onları dinlemeyi sürdürüyoruz. Bu anlamda yaptığımız ziyaretlerde eksiğini alarak hemen yerine getirdiğimiz köy muhtarları da bize teşekkürlerini bildiriyorlar. Böylece köylülerimizi, köylülerimizi daha iyi tanıyoruz. Mahalle ziyaretlerimiz sürecek. Bu günde, tüm mahalle muhtarlarımızla bir aya geldik ve istişarede bulunduk.” (Yaşar Tonbak)

Güdül belediye başkanı Muzaffer Yalçın, muhtarlarla bir araya geldi.