Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, kömür Dağıtımına başladı:

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, kömür Dağıtımına başladı:BEYPAZARI (BHA)- Beypazarı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı aracılığıyla dağıtımı yapılacak kışlık kömür miktarlarının belirlendiğini bildirdi.
Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla her yıl dar gelirli vatandaşlara dağıtımı yapılacak kömür miktarının ve kömür verilecek kişilerin belirlendiği kaydedildi.
İlçe genelinde ikamet eden dar gelirli kişi başına 1 ton olarak belirlenen kışlık yakımlık kömür dağıtımında toplamda 1500 kişiye kömür dağıtımının planlandığı ve Vakfın kömür çalışmalarını tamamladığı öğrenildi.
İlk etap Kömürler geldi:
İlk etap yakacak kömürlerin gelmesinin akabinde, kısa süre içinde Kömür dağıtımlarının başlatıldığı kaydedilirken, Kömür geldikçe dağıtımların mahalle bazında vatandaşların evlerine kadar teslim edilecek.
Rüstempaşa Mahalle Muhtarı Mehmet Gökçanak, mahallesinde ikamet eden mahalle sakinlerinden bazılarının kömürlerinin dağıtımını yaptıklarını ve geldikçe kömürleri dağıtacaklarını söyledi. (Yaşar Tonbak)

Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, kömür Dağıtımına başladı: