Balıkesir’in Ayvalık İlçesinde Zeytinlik Arası Yollar Hasat Dönemine Hazır

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir'in Ayvalık İlçesinde Zeytinlik Arası Yollar Hasat Dönemine HazırBaşkan Mesut Ergin’in büyük önem verdiği konuların başında gelen, zeytin üreticisinin hasat döneminde sıklıkla kullandığı zeytinlikler arası yollar her yıl olduğu gibi bu yıl da hasat dönemine hazır.

Başkan Ergin, “Zeytinin Başkenti” Ayvalık’ta, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin iki grayder, bir kepçe ve altı kamyon ile gece gündüz çalışarak, zeytin üreticisinin hasat dönemini sıkıntısız atlatması için çalışmalarını hasat sezonuna yetiştirdiklerini söyledi.

Zeytinlikler arası yollarda, geçtiğimiz yıl 36 kilometrelik yol tamamlandı, bu yılki çalışmalarda da 56 kilometrelik yol hazır hale getirerek, iki yılda çalışmalar toplam 92 kilometreye ulaştı.

Hasat zamanında ulaşımda sorun yaşayan çiftçimiz, üreticimiz hasat dönemi yaşanacak olan sıkıntıları Bizim Masa’ aracılığıyla Ayvalık Belediyesi’nin 444 10 66 numaralı telefonuna iletebilirler.

Bugüne kadar; Sahilkent, Fethiye mahallelerinde Gaziler Caddesi ve Mimoza yolu, Altınova mahallesinde Kazandere yolu, Küçükköy mahallesinde Tuzla mevkisinde zeytinlikler arası yollar elden geçirilip yenilendi. (10numarabasın)

Balıkesir’in Ayvalık İlçesinde Zeytinlik Arası Yollar Hasat Dönemine Hazır