Başkent EDAŞ’tan Beypazarı’ndaki planlı elektrik kesintisine yönelik duyuru

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkent EDAŞ’tan Beypazarı’ndaki planlı elektrik kesintisine yönelik duyuruBEYPAZARI (BHA) – Başkent Elektrik Dağıtım AŞ (Başkent EDAŞ) Ankara’nın Beypazarı ilçesi sınırları içerisinde kalan bazı bölgelerde, düzenli şebeke bakımı ve yatırım çalışmaları kapsamında 22 Eylül 2022 tarihinde planlı elektrik kesintisine gidileceğini duyurdu.
Şirketin elektrik kesintisi sorgulama sisteminde paylaşılan verilere göre; ilçedeki 2 köye elektrik şebekesi iyileştirme çalışmaları kapsamında enerji verilemeyecek.
Buna göre, İlçeni Dibekören ve Köst(köylerine) 22 Eylül Perşembe günü 09.30 ile 17.30 saatleri arasında planlı enerji kesintisi uygulanacak.
Elektrik şebekesinin bakım ve onarımı ile artan enerji talebini karşılamak için yeni yatırımları devreye almakla görevli Başkent EDAŞ, bu süreçlerde saha çalışanlarının can güvenliği için planlı kesintiler gerçekleştiriyor.
Öte yandan şirket, www.baskentedas.com.tr internet adresi ile Mobil 186 uygulamasından erişilebilen elektrik kesintisi sorgulama sisteminde, planlı kesintilerini 48 saat öncesinden duyuruyor. Vatandaşlar bölgelerindeki elektrik arızalarına da bu sistem üzerinden anlık olarak ulaşabiliyor. (Yaşar Tonbak)

Başkent EDAŞ’tan Beypazarı’ndaki planlı elektrik kesintisine yönelik duyuru