AK Parti Sivas’ta “devam” dedi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilal ÇAKMAK / Sivas – BHA 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri için AK Parti’nin 17 büyükşehir ve 48 ildeki belediye başkan adaylarını açıkladı. Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da gerçekleşen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda, 17 büyükşehir ve 48 ilin belediye başkan adayları resmi olarak duyuruldu.

AK Parti Sivas’ta “devam” dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, 7 Ocak’ta İstanbul’da 26 büyükşehir ve il belediye başkan adaylarını paylaştıklarını hatırlatarak, bugün de geriye kalan büyükşehirlerin ve il belediyelerinin adaylarını açıkladıklarını ifade etti.

AK Parti Sivas'ta devam dedi

Sivas adayı belli oldu!

Erdoğan’ın açıklamalarının ardından, Sivas Belediye Başkan adayının mevcut başkan Hilmi Bilgin olduğu kamuoyu ile paylaşıldı. Bilgin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararıyla tekrar Sivas belediye başkan adayı olarak gösterildi.

Sivas için durmak yok, yola devam

Hilmi Bilgin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sivas için durmak yok, yola devam. Belediye Başkanlığı görevi için tekrar şahsımı aday gösteren Sn. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a teşekkür ediyorum.”

Hizmet ve eser siyaseti ile Sultanşehir #Sivas‘ımıza yeni projeler kazandırmak için aşkla çalışmaya devam edeceğiz. ifadelerini kullandı. 

 

 

AK Parti Sivas’ta “devam” dedi