Ardahan tanıtım günleri başlıyor

Başkanlığını Bülent Işık’ın yaptığı Darıca Ardahan İl Derneği, İstanbul’da düzenleyeceği tanıtım günlerinin hazırlıklarını tamamladı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ardahan tanıtım günleri başlıyor

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA

Darıca Ardahan İl Derneği, 29 Aralık Cuma günü başlayacak 2’nci Ardahan tanıtım günleri 3 Ocak 2024 tarihine kadar devam edecek. Ardahan yöresinin ürünlerinin satışa çıkacağı stantların kurulumuna başlanıldığını belirten Darıca Ardahan İl Derneği başkanı Bülent Işık, 2’nci Kez gerçekleştirilecek tanıtım günleri etkinliği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Işık, “ Tanıtım günlerimizin adresi Darıca kapalı Perşembe Pazarı olacak. Fuarcılık organizasyonlarında Türkiye’nin en iyi isimlerinden Akdeniz Organizasyon ve Fuarcılık’tan destek aldık. Tüm Ardahanlı hemşerilerimizi, bölgemiz halkını tanıtım günlerimizi ziyaret etmeye davet ediyorum. Etkinliğimize her zaman olduğu gibi sahip çıkan ve katkı sunan Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık beye de bu vesile ile teşekkür etmek istiyoruz. Tüm yönetici arkadaşlarımız ile birlikte hemşerilerimiz ve bölgemiz halkının bir arada olacağı, yeni yıla hep birlikte gireceğimiz bir etkinlik gerçekleştireceğiz” dedi.

Ardahan tanıtım günleri başlıyor