Serhat Ardahanspor liderliği erteledi

Son haftalarda Üst üste aldığı galibiyetler ile adını yukarılara taşıyan Ardahan İlini temsil eden Serhat Ardahanspor, erteleme maçında bugün evinde Arsinspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda istediği oyunu sahaya yansıtamayan temsilcimiz, devreyi 1-0 yenik kapattı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Serhat Ardahanspor liderliği erteledi

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA

İkinci yarı sahaya çıkan Serhat Ardahanspor, baskılı oyunu ile rakip sahada bir çok pozisyon üretmesine rağmen bu oyunu skora yansıtamadı. Futbolcular üzerinde bir mental yorgunluk olduğu gözlenirken maçın 78.dakikasında ceza sahasına yapılan ortaya yükselerek kafa vuruşu yapan Muhammet Avvuran skoru eşitledi. Uzatma ile müsabakanın geriye kalan 13 dakikasında takım sahada galibiyet için beklenilen oyunu sergilemedi ve maç 1-1’lik skorla sona erdi.

Hafta içi mesai saati olmasına rağmen Serhat Ardahansporu yalnız bırakmayarak taraftarlar tribünleri doldurdu. Takımı desteklemek için büyük bir gayret gösteren tribündeki taraftarlar içinde yer alan küçük bir grup yaptıkları küfürlü tezahüratlar sonrasında diğer taraftarların eleştirilerine neden oldu. Yapılan küfürler sonucunda birçok kişi tribünleri terk etti.

Serhat Ardahanspor liderliği erteledi