Cengiz Görgen, Sivas için hazır

Cengiz Görgen, Sivas Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı’nda resmi Belediye Başkanlığı adaylık başvurusunu yaptı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cengiz Görgen, Sivas için hazır

BHA – SİVAS

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Polat, bir diğer Belediye Başkanı aday adayı Adem Uzun, Büyük Birlik Partisi İl Protokolü ve çok sayıda Sivaslı hemşeri katıldı.

Dürüst bir adayımızı sizlere sunmaktan şeref duyarım

Ahmet Polat: “BBP Türkiye’nin önemli, eski, tecrübeli siyasi partilerinden birisidir. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu, ve Anadolu çocukları tarafından kurulmuş yüzde yüz yerli, milli, bağımsız ve bağlantısız bir partidir. BBP, kadroları temiz, dürüst, hırsızlığa ve yolsuzluğa batmamış deposu olmayan kadrolarımızdır. Bugün huzurlarınızla dürüst bir aday adayımızı size takdim etmekten onur ve şeref duyuyorum. Cengiz Görgen kardeşime teşekkür ediyorum. Kararının kendisine, ailesine, Sivas’ımıza, Partimize, ülkemize, vatanımıza ve milletimize hayırlara vesile olmasına temenni ediyorum.” dedi.

Cengiz Görgen, Sivas için hazır!

Her birinize teşekkür ediyorum

Belediye Başkan aday adayı Cengiz Görgen, konuşmasında partisinin üyelerine, İl Başkanı Ahmet Polat’a, diğer aday Adem Uzun’a ve tüm Sivaslı hemşerilerine teşekkürlerini iletti.

Sivas Büyük Birlik Partisi’nden resmi Belediye Başkanı aday adaylığını açıklayan Cengiz Görgen, yapmış olduğu konuşmasında: “Partimizin kıymetli üyeleri, il başkanım, sevgili aday kardeşim Adem Uzun ve çok değerli Sivaslı hemşerilerim bugün burada olduğunuz için çok teşekkür ederim. Beni yalnız bırakmadığınızı ve sevincime ortak olduğunuz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. Partimizin temel değerlerini ön planda tutarak, il ve ilçe teşkilatlarımızın görüş ve önerilerini dikkate alıyoruz. İl Başkanımız Ahmet Polat olmak üzere, Teşkilatımızın tüm üyelerine teşekkür ediyor, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.
Cengiz Görgen, Sivas için hazır!

Muhsin Başkanımızı saygıyla anıyorum

Hepimizin kalbinde bir kahraman, bir lider olarak yaşayan, Türkiye’nin yetiştirdiği en özgün siyasetçilerden biri, ‘Yeter ki Sivas’ı bana verin, Türkiye sizin olsun’ diyen şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu buradan saygı, sevgi ve rahmetle anmak istiyorum.
Cengiz Görgen, Sivas için hazır!

Birlik’te çalışacağız, Sivas kazanacak

Değerli Sivaslılar; Bugün aranızda olmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum. Sizlerle bir araya gelmek, şehrimiz için, birlikte daha güzel bir Sivas için buradayım. Büyük Birlik Partisi’nin dürüst, milli ve bağımsız duruşunu her zaman temsil ederek, Sivas’ın kalkınmasına katkı sağlamak için buradayım.
Cengiz Görgen, Sivas için hazır!

Katılımınız, sevginiz ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum. Birlik’te çalışacağız, Birlik’te Sivas’ı ileri taşıyacağız. Sivas’ımız kazanacak.” İfadelerini kullandı.

Cengiz Görgen, Sivas için hazır