Müftü Ahmet İnciler: Sabah namazı buluşmalarımız sürüyor

Beypazarı İlçesinde müftülüğün başlattığı sabah namazı buluşmaları merkez ve taşra mahalle camilerinde sürdüğü bildirildi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müftü Ahmet İnciler: Sabah namazı buluşmalarımız sürüyor

Yaşar TONBAK/ ANKARA BHA

Ankara’nın Beypazarı İlçe müftülüğünün başlattığı sabah namazı buluşmaları merkez ve taşra mahalle camilerinde sürdüğü bildirildi. Beypazarı İlçe Müftüsü Ahmet İnciler, (BHA )muhabirine, ilçe genelinde müftülük olarak başlattıkları sabah namazı buluşmalarını sürdüğünü söyledi. Müftülük ve Müftülük Gençlik koordinatörlüğü ile ortak yürütülen çalışmalarla başlatılan Sabah Namazı buluşmalarının sürdüğünü anlatan Müftü İnciler, “Cumartesi günleri İlçe merkezinde, Pazar günleri ise taşra mahallelerimizde sabah namazı buluşmalarımız sürüyor. Bu gün sabah, Tatlı Çeşme Caminde sabah namazı buluşması sağlandı. Yarın sabahta, taşra mahallelerimizden Tahir, mahallesi caminde sabah namazı buluşmasında bir araya geleceğiz.” şeklinde konuştu. Müftülük olarak Sabah Namazı buluşmalarını Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere bir takvime bağlandığına değinen İlçe Müftüsü Ahmet İnciler, şunları kaydetti:
“Sabah namazı buluşmalarımızda giderek, sabah namazı buluşmasının sağladığı camilerimiz dolmaya başladı. Bu etkinliğimizi sürdüreceğiz. Bu anlamda bize desteklerini esirgemeyen Ankara Müftülüğümüze teşekkürlerimizi sunuyorum. İl Vaizimiz eski müftümüz Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, dini sohbet ve vaazı nasihatleriyle cemaatimize hitap etmekteler. Katılım sağlayan tüm cemaatimize teşekkür ediyorum. Pazar sabahı, yani yarın sabah Tahir mahallesi Cami ile ilçe Merkezi Musalla yanında bulunan Hatice Cemil Ercan caminde sabah namazı buluşması yapılacaktır. Tüm halkımızı bekliyoruz.”
Öte yandan sabah namazı buluşmasında, Filistin ve Gazze halkı için dua edilirken, katil İsrail’de lanetlendi.


 

Müftü Ahmet İnciler: Sabah namazı buluşmalarımız sürüyor