Kırmızı ışık ihlali can alıyordu

Samsun Atakum'da gece Saat 23:20'de meydana gelen kazada kırmızı ışık ihlali yapan bir araç motosikletli sürücü Enes Güngör'e çarparak kaçtı. Kazada yaralan Samsun Motosikletli Kuryeler Derneği üyesi Enes Güngör'e arkadaşları sahip çıktı. Kaçan araç sürücüsü kısa sürede yakalandı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırmızı ışık ihlali can alıyordu

Mehmet YAZICI / SAMSUN – BHA


Olay Samsun Atakum İlçesi Çobanlı Kavşağında meydana geldi. kırmızı ışık ihlali yapan bir aracın çarpması sonucu yaralanan Enes Güngör hastaneye kaldırılırken kaza yerinden kaçan aracın bulunması için Enes’in arkadaşları seferber oldu.

Arkadaşları başından ayrılmadı 

Samsun Motosikletli Kuryeler Derneği, yaklaşık 800 kişilik WhatsApp grubundan olayı üyelerine duyurdu. Bir anda organize olan dernek üyeleri kazaya karışan aracın gittiği yöndeki sokakları izleyip Emniyet Güçlerine destek ve bilgi verdi. Kısa sürede aracı bulan ve süreç bitene kadar olay yerinden ayrılmayan motosikletli kuryeler kazaya neden olan araç içindeki alkol şişelerini de görüntüleyerek tüm bulguları emniyet ekiplerine teslim etti. Yaralı motosikletli sürücü Enes Güngör’ün arkadaşları kaza tutanağı raporu tamamlanana kadar da olay yerinden ayrılmadı.

Birlik olmanın önemi anlatıldı 

Emniyet güçlerine destek veren Samsun Motosikletli Kuryeler Derneği üyeleri daha sonra kazazede arkadaşlarının ailesini arayarak bilgilendirdi. Meslektaşlarını da taburcu olana kadar hastanede bekleyen kuryelere en anlamlı teşekkürü, kazazede Enes Güngör’ün babası Murat Güngör yaptı. Dernek tarafından yapılan açıklamada “Birlik olmanın öneminin bir kez daha anlam kazandığı bu kazayı yaşayan ve ufak sıyrıklarla atlatan kurye kardeşimize acil şifalar dileriz” denildi.

 

Kırmızı ışık ihlali can alıyordu