Yerel Yönetimler Birliği Vali Çiçek başkanlığında gerçekleşti

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek başkanlığında, İl ve İlçe Belediye Başkanları ve ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla Yerel Yönetimler Birliği toplantısı yapıldı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerel Yönetimler Birliği Vali Çiçek başkanlığında gerçekleşti

Özkan KARAKAYA / ARDAHAN – BHA

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek başkanlığında, İl ve İlçe Belediye Başkanları ve ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla Yerel Yönetimler Birliği toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, yerel yönetimlerin sorunları ve çevre sorunlarıyla ilgili çeşitli konular hakkında değerlendirme ve fikir alışverişinde bulunuldu.

Ardahan Valiliğinde yapılan yerel yönetimler toplantısına, Vali Hayrettin Çiçek, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Hanak Belediye başkanı Ayhan Büyükkaya, Damal Belediye başkanı Ergin Önal, Çıldır Belediye başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, Göle Belediye başkanı İlhan Gültekin, İl Genel Sekreteri Murat Bilal Emin, STK başkanları ve kamu kurum müdürleri katıldı.

Ardahan Belediye başkanı Faruk Demir toplantı hakkında yaptığı değerlendirmede; “Katı atıkların toplanması ve ayrıştırılması başta olmak üzere, çeşitli gündem maddeleri değerlendirilerek, belediyelerin talepleri görüşüldü” dedi.

Yerel Yönetimler Birliği Vali Çiçek başkanlığında gerçekleşti