“Rahatça yaşıyorsak sizlerin sayesinde”

Samsun'un Alaçam Kaymakamı Fatih Kayabaşı, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla ilçede yaşayan Gazi Baki Bolat ve ailesini ziyaret etti. Kaymakam Kayabaşı, "Bugün bu topraklarda rahatça yaşamamız şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesinde" dedi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Rahatça yaşıyorsak sizlerin sayesinde”

Cumhuriyetin 100. yılında Cumhuriyet Bayramı Kutlama etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gaziler evlerinde ziyaret ediliyor. Bu kapsamda Alaçam Kaymakamı Fatih Kayabaşı, Cumhuriyet Başsavcısı Yakup Yıldız, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb.Yaşar Görmez, İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Aktaş, Gaziler Derneği Başkanı Raif Karatepe, Kadıköy Mahallesi Muhtarı Kaya Asan ve beraberindeki heyet ile birlikte Kadıköy Mahallesi’nde ikamet eden Gazi Baki Bolat ve ailesini ziyaret etti.

“Kapılarımız sonuna kadar açık”

Ziyarette konuşan Kaymakam Kayabaşı, “Bugün bu topraklarda rahatça yaşamamız şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesindedir. Devletimiz her zaman tüm imkanlarıyla şehit aileleri ve gazilerimizin yanındadır. Kapılarımız sizlere her zaman sonuna kadar açıktır” diye konuştu.

Gazi Baki Bolat ise Kaymakam Kayabaşı ve heyete ziyaretleri için teşekkür etti.

 

“Rahatça yaşıyorsak sizlerin sayesinde”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir