Özbakır çifti Cumhuriyet Resepsiyonu’na katıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zonguldak Valiliği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. Yılı kutlamaları kapsamında resepsiyon düzenlendi.

ZONGULDAK-BHA

Cumhuriyet Resepsiyonuna 25.26 dönem Zonguldak Milletvekili AK Parti Genel Merkez Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Hüseyin Özbakır ve Cumhurbaşkanlığında Uzman olarak görevli eşi Deniz Özbakır katılım sağladı

Zonguldak’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Zonguldak Dedeman Otel’de Cumhuriyet resepsiyon‘u düzenlendi. Resepsiyon’a, Zonguldak protokolü tarafından yoğun katılım oldu.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu resepsiyon’a ev sahipliği yaparken
Vali  Hacıbektaşoğlu konuklarını kapıda karşılayarak katılan konukların Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Resepsiyona katılanlar arasında 25.26 dönem Zonguldak Milletvekili AK Parti Genel Merkez Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Hüseyin Özbakır ve Cumhurbaşkanlığında Uzman olarak görev yapan eşi Deniz Özbakır , AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı,CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz,Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan,Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ,İl Jandarma Komutanı Albay Cezmi Yalınkılıç, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir,TTK Genel Müdürü Muharrem Kiraz, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve çok saygıda protokol üyesi katıldı.

Özbakır çifti Cumhuriyet Resepsiyonu’na katıldı