Beypazarı’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın ve Cumhuriyetin ilanının 100. Yılı Ankara'nın Beypazarı ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beypazarı’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Yaşar TONBAK / ANKARA – BHA

Kaymakam Vedat Yılmaz, Cumhuriyet Bayramının 100. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etti.

Beypazarı Hanlar Önü Meydanı ile Bankalar Caddesi üzerinde düzenlenen törene Kaymakam Vedat Yılmaz, belediye başkanı Tuncer Kaplan, Cumhuriyet başsavcısı Mustafa Büyükbaş, Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Jandarma Komutanı Yzb. Haluk Muharrem Uzun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu, Gaziler Derneği Başkanı Ali Yalçınkaya ve Gaziler, Belediye başkan yardımcısı Osman Karede, AK Parti ilçe başkanı Mehmet Gökgöz, daire amirleri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Vedat Yılmaz, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, öğrencilerin ve vatandaşların bayramını kutladı.

Kaymakam Vedat Yılmaz, günün anlam ve önemini belirten bir konulma yaptı Kaymakamın konuşmasının ardından öğrenciler gösterilerine başladı ve çeşitli şiirleri okudu.

Akşam da 19.00’da Ankara parkından başlamak üzere fener Alayı düzenleneceği ve fener alayı gösterisinin şehitlikte son bulacağı kaydedildi.

Kaymakam Vedat Yılmaz, Belediye başkanı Tuncer Kaplan, Cumhuriyet başsavcısı Mustafa Büyükbaş, birlikte Cumhuriyet bayramının 100. Yılı kutlamalarını tertipleyen öğretmenlere teşekkürlerini bildirdi.

Beypazarı’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu