Ankara Üniversitesi’nden ‘100. Yıl Cumhuriyet Defilesi’

Cumhuriyetin ilk üniversitelerinden olan ve 1842 yılında kurulan Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu konferans salonunda “100. Yıl Cumhuriyet Defilesi” ve konferans düzenledi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Üniversitesi’nden ‘100. Yıl Cumhuriyet Defilesi’

Yaşar TONBAK / ANKARA – BHA

 Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu konferans salonunda “100. Yıl Cumhuriyet Defilesi” ve konferans düzenledi.

Düzenlenen konferansa, Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Belediye Başkanı Yardımcısı Turan Güler, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Harun Bayraktar, Ankara Üniversitesi Türk İnkılap Tarihi Enstitüsü Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Necdet Aysal, yüksekokulun müdür yardımcıları ve akademisyenler katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Genel Sekreteri Fehmi Doğançay, “Üniversitemiz 1842 yılında kurulmuş ve Cumhuriyetin il Üniversitesi olmak onuru ile temellerini atan, Ülkemiz ve Üniversitemizin kurucusu olan Büyük Önderimiz Mustafa kemal Atatürk ile bütünleşmiştir” ifadesine yer verdi.

Defileye destek verenlere teşekkür

“Moda ve Hazır Giyim Federasyonu ve Karteks Konfeksiyona, öğrencilerimize 100.Yıl Cumhuriyet etkinliklerimiz için katkıda bulunduğu tişörtler için teşekkür ederiz” denildi.

 

 

Ankara Üniversitesi’nden ‘100. Yıl Cumhuriyet Defilesi’