100. Yıla özel klip yayınlandı

Ardahan’ın Hanak ilçesinde Cumhuriyetin 100. yılına özel hazırlanan klip, geçtiğimiz günlerde ilk defa seslendirildi. Bunun üzerine Mesut Yolcu, özel hazırladığı klibi sosyal medyada paylaşarak vatandaşların beğenisine sundu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

100. Yıla özel klip yayınlandı

Özkan KARAKAYA / ARDAHAN – BHA

Ardahan’da görev yapan öğretmen ve kamu görevlileri, Cumhuriyetin 100. Yılına özel klip hazırladı.  Yönetmenliğini Doğukan Yılmaz, yapımcılığını Hanak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Yolcu’nun yaptığı klip sosyal medyada büyük beğeni topladı.
Hanak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Yolcu, büyük beğeni toplayan klip ile ilgili şunları söyledi; “Cumhuriyetimizin 100. Yılı için Ardahan ve Hanak yerelinde görev yapan öğretmenler ve kamu görevlilerinden oluşturduğumuz ekip ile; cumhuriyet döneminin mücadelesine konu olan kahramanlık türkülerinden oluşan dört eseri seslendirdik. Bir yandan Hanak ilçemizin tarihi ve coğrafi mekanlarını tanıtarak “Hanak‘ın yüzü” diğer taraftan cumhuriyetimizin türkülerini söyleyerek “Cumhuriyetin 100 ü “ temalarını işleyerek “Hanak’ın Yüzü Cumhuriyetin 100’ü “ klibini tamamladık. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ayrıca Hanak Kaymakamımız Ömer Övünç Koşansu’nun da klibin oluşumunda desteklerinden dolayı şükranlarımı sunarım. Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu olsun.”
100. Yıla özel klip yayınlandı