Beypazarı Emniyet müdürü Yusuf Aydın, şoför esnafı temsilcileriyle bir araya geldi

Ankara'nın Beypazarı 2. sınıf Emniyet müdürü Yusuf Aydın, şoför esnafı temsilcileriyle Şoförler odası başkanlığında bir araya geldi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beypazarı Emniyet müdürü Yusuf Aydın, şoför esnafı temsilcileriyle bir araya geldi

Yaşar TONBAK/ ANKARA- BHA

Beypazarı Emniyet müdürü Yusuf Aydın, Beypazarı Şoförler odası başkanlığında düzenlenen toplantıya, Şoförler odası başkanı Ömer Ercan, ev sahipliği yaparken, Taşıyıcılar Kooperatifi başkanı Âdem Çelik, S.S Beypazarı Okul taşıtları ve Servis araçları motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi başkanı Mehmet Doğan, Taksiciler sorumlusu Kudret Güney, Şehir içi Dolmuşçular sorumlusu İbrahim Acar, Şehirlerarası Otobüsçüler sorumlusu Abdullah Uysal’ın katılımıyla yapıldı.

Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, beraberinde Trafik tescil Amiri Ahmet Can’da ile geldiği Şoförler odası başkanlığında, öncelikli olarak sorumlu olan başkanları bilgilendirmede bulundu ve ardından Trafik amiri Ahmet Candan, olması gerekenleri anlatarak, dolmuştur, taksidir, şehirlerarası otobüs ve diğer şoförlerin araçlarında bulundurması gereke evraklar, yeterli ehliyet, (K) belgesi gibi birçok konuda denetimlerde bulunduklarını bundan böyle, tüm araçlarda bulundurulması gereken evrakların bulunmasının önemine vurgu yapıldı.


Emniyet Müdür Yusuf Aydın, bura sürücü temsilcilerini bilgilendirirken, ilçe genelinde çok sayıda trafik denetiminde bulunduklarını ve evrak noksanlığı ile karşılaşıldığını belirterek, denetimlerimizde, motosiklet sürücülerine, abartı egzozlara, kask takmayanlara yönelik denetimlerin sürdüğünü ve devam edeceği bilgisini verdi.

Teşekkürler Müdürüm

Beypazarı Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Ömer Ercan, kendilerini bilgilendirmek Şoförler odasına kadar gelen Emniyet Müdürüne teşekkürlerini bildirirken, sunarken, “Ben şoförler odası başkanı olarak tüm üyelerimi, Emniyet müdürümüzün ve trafik Amirimizin bize anlattığı bilgiler konusunda bilgilendireceğim” dedi.
Diğer toplu taşım temsilcileri de ayrıntılı bir şekilde kendilerine bilgi aktaran Emniyet müdürüne teşekkürlerini sundular.

 

Beypazarı Emniyet müdürü Yusuf Aydın, şoför esnafı temsilcileriyle bir araya geldi