Göle Belediyesinin yeni hizmet binası bitme aşamasına geldi

Göle Belediyesi kendi imkânlarıyla yapımına başladığı yeni hizmet binası bitme aşamasına geldi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göle Belediyesinin yeni hizmet binası bitme aşamasına geldi

Özkan KARAKAYA / ARDAHAN – BHA

Ardahan’ın Göle ilçesinde göreve geldikten sonra ilçenin alt yapı sorunları başta olmak üzere birçok sıkıntısını çözüme kavuşturan Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, yatırımlarına belediyenin yeni hizmet binasını da kattı.

Yapımına bu yıl başlanan Göle Belediyesi yeni hizmet binası taş işçiliği ve modern mimarisi ile bittiğinde ilçeye modern bir görünümde kazandıracak. Selçuklu mimarisi ve modern yapı teknikleri ile 4 katlı olacak hizmet binası bin 600 metrekare kapalı alanı ile belediyenin bütün birimlerini tek çatı altında toplayacak.

Yeni hizmet binası hakkında değerlendirmelerde bulunan Göle Belediye Başkan İlhan Gültekin; “Eski kaymakamlık binası olarak ilçemizde hizmet veren binayı yıkarak, inşaat sezonunun başlamasıyla ilçemize belediyenin yeni hizmet binası yapımına başladık. Belediye kaynakları ile yapımına başladığımız yeni hizmet binası, çok kısa sürede hizmete girecektir. Modern yapısı ve taş işçiliği ile ilçemizde örnek yapılardan biri olacak. Aynı zamanda yeni hizmet binamızın etrafında ağaçlandırma çalışması yaparak kamelyalar koyacağız. Gölelilerin oturabileceği güzel bir bahçesi de olacak. Burada vatandaşlara ücretsiz ikramlarımızda olacak” dedi.

31 Mart 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde AK Partiden Göle Belediye Başkanı seçilen İlhan Gültekin, ilçenin bir türlü bitmeyen sorunlarından içme suyu, asfalt ve altyapı çalışmalarını bitirerek kent genelinde en çok yatırım yapan belediyeler arasında ilk sırada yer aldı.

Göle Belediyesinin yeni hizmet binası bitme aşamasına geldi