Halk Eğitim Merkezi 2023-2024 Eğitim Sezonuna yeni kurslar açarak başlattı

Ankara'nın Beypazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2023-2024 Eğitim öğretim dönemini yeni kurslar açarak başlattığını bildirdi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halk Eğitim Merkezi 2023-2024 Eğitim Sezonuna yeni kurslar açarak başlattı

Yaşar TONBAK / ANKARA – BHA

Halk Eğitim Merkezi(H.E.M) müdürlüğü gerek merkez binada gerek mahallelerde müsait bulunan binalarda ve okullarda yeni dönem kursların açıldığını ve böylece faaliyetlerinin sürdüğünü bildirdi.
H.E.M Müdürü idris Göbütoğlu, Müdür yardımcısı Atilla Sevimli ile birlikte, merkez binanın dışında mahallelerdeki okullarda açılan kursları ziyaretinde yeni Eğitim öğretim dönemini yeni kurslar açarak başlattıklarını söyledi.

İlçenin Ayvaşık Mahallesi Faruk Kefelioğlu ilkokulunda açılan Okuma yazma kursuna ve diğer kursiyerleri ziyaretinde açıklamada bulunan (H.E.M )Müdürü şunları kaydetti.

“Bakınız bu okulumuz, Ayvaşık mahallesi Oğuzkent bölgesinde bulunuyor. Burada ilk olarak okuma yazma kursu açtık. Ardından diğer kurslar bunu takip etti. Çünkü bölgeden oldukça istek ve talep geldi. Bu talepler çerçevesinde kurslar açmayı sürdürüyoruz. Okuma yazma kursumuzda da 3 kursiyerimiz bulunuyor. Birisi bu gün gelememiş. Hocamız, sayesinde bu kursiyerlerimiz okumayı yazmayı öğrenecekler.”

Okuma yazma kursuna katılan kursiyerlerden Gönül Keskin, şunları kaydetti:

“ Çeşitli vesilelerle okula gidememiştim. Devletimizden Allah razı olsun. Okumak çok güzel bir şey. Henüz zorlansakta alıştğınızda çok güzel. Öğrenmek çok güzel, Okumanın yaşı başı yok. Hocamız sayesinde inşallah okumayı ve yazmayı öğreneceğiz. Yine diyorum, Allah devletimizden ve büyüklerimizden razı olsunlar.”

Halk Eğitim Merkezi 2023-2024 Eğitim Sezonuna yeni kurslar açarak başlattı