Başkan Ali Koç’tan Sivas Milletvekili Karasu’ya yanıt

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas Milletvekili Ulaş Karasu'nun Süper Kupa finalinin Sivas'ta oynanması önerisine yanıt verdi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Ali Koç’tan Sivas Milletvekili Karasu’ya yanıt

SİVAS – BHA

Koç, Sivas’ın tarihi önemine vurgu yaparak, 2023 Süper Kupa Finali’nin Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanması önerisini “çok değerli ve özel bir fikir” olarak karşıladığını ifade etti. Fakat Ali Koç, Süper Kupa finalinin düzenlenmesi kararının Fenerbahçe Kulübü’ne ait olmadığını açıkça belirtti. Bu kararın ana düzenleyici kurumun Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) olduğunu ve müsabakanın oynanacağı ülke veya şehirin yine TFF tarafından belirlendiğini dile getirdi. Tüm operasyonların da aynı kurum tarafından yönetildiğini vurguladı.

Başkan Ali Koç'tan Karasu'ya Yanıt

Ali Koç, mektubunda Sivas’ın tarihindeki önemine ve Cumhuriyetimizin 100. yılına atıfta bulunarak, Süper Kupa finalinin Sivas’ta oynanması önerisini büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını belirtti ve Sivas ilinin yöneticilerine ve yurttaşlarına saygı ve sevgilerini iletti.

Süper Kupa Finali’nin oynanacağı yer ve tarihin TFF tarafından belirleneceği hatırlatılan yanıt, Türk futbolseverlerin heyecanla beklediği kararın TFF’den geleceğini bir kez daha vurguladı.

Başkan Ali Koç’tan Sivas Milletvekili Karasu’ya yanıt