Cuma Namazı İle İbadete Açıldı

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, ilk cuma namazı ile birlikte ibadete açılan Hacı Zeliha Dolma Camiinde cuma namazını kılarak namaz sonrası vatandaşlarla hasbihal etti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cuma Namazı İle İbadete Açıldı

Vali Varol, “Adıyaman merkez Bahçelievler Mahallemize güzel bir cami ve bünyesinde Kuran Kursu ve Taziye Evi kazandıran hayırsever Dolma ailesine çok teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin” dedi.

Kur’an Kursu’nun Temelini Attı

Öte yandan Vartana Köyü Musa ve Sabiha Gülmez Kur’an Kursu ve Taziye Evinin temeli dualarla atıldı.

Vali Osman Varol, hayırsever Mehmet Gülmez’in 6 Şubat depremlerinde vefat eden eşi Sabiha ve oğlu Musa anısına Vartana Köyünde yaptırdığı Kur’an Kursu ve Taziye Evinin temel atma programına katıldı.

Deprem Şehitlerine Rahmet Diledi

Vali Varol, “Gerek manevi anlamda gerekse de sosyal anlamda Vartana Köyümüzün önemli bir ihtiyacının daha giderilmesine çok büyük bir katkı sağlayacak olan Musa ve Sabiha Gülmez Kur’an Kursu ve Taziye Evinin hayırlı olmasını diliyoruz. Bu vesile ile Vartana Köyümüze böyle anlamlı bir eseri kazandıran hayırseverimiz Mehmet Gülmez’e teşekkür ediyor, vefat eden eşi Sabiha Gülmez, oğlu Musa Gülmez ve tüm deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Cuma Namazı İle İbadete Açıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir