“Sıfır Atık” Bilinciyle Çevre Sorunlarına Çözüm

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Sıfır Atık” Bilinciyle Çevre Sorunlarına Çözüm

Tokat Valisi Hatipoğlu, Tokat’ta ki  Alevi köyleri  üzerinden bölücülük yapan eski bir milletvekilinin,  Alevi köylerinde hizmet ayrımcılığı yapıldığı iddialarına cevap verdi. “Sıfır Atık” bilinciyle çevre sorunlarına çözüm arayışında olduklarını belirtti.

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, 27. dönem İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu’nun iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Kenanoğlu, Tokat’ın Almus ilçesindeki Alevi köylerinde çöplerin toplanmadığını ve sadece Sünni köylere çöp konteyneri konulduğunu iddia etmişti.

Vali Hatipoğlu, “Eski bir milletvekilinin sosyal medyada yer alan paylaşımında, ilimizdeki Alevi-Bektaşi köylerine sunulan kamu hizmetlerinde ayrımcılık yapıldığı yönünde çeşitli iddialarda bulunulmuştur. Köylerimizdeki çevre sorunlarını ‘Sıfır Atık’ bilinciyle kökten çözmek üzere çalışmalarımız ve hazırlıklarımız hızla devam etmektedir. Ancak köylerde de kırsal alanlarda da çevre kirliliğini halkımız ve köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın gönüllü katılımı ile hep birlikte önleyebiliriz. Öncelikle hep birlikte kirletmemeyi öğreneceğiz. Bütün vatandaşlarımıza ve köylerimize hiçbir ayrım gözetmeksizin sunulan hizmetlerimiz, bu art niyetli hezeyanlara en güzel cevabı vermektedir. Her karışına sevdalı olduğumuz ülkemizin nadide şehri Tokat’ımızın her köşesine ve her bir hemşehrimize layık oldukları en güzel hizmeti sunmaya azim ve gayretle devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Sıfır Atık” Bilinciyle Çevre Sorunlarına Çözüm