AK Parti Milletvekili İsmail Ok’un Edremit Çıkartması

AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ,AK Parti Edremit İlçe Başkanlığına gelerek İlçe Başkanı Ekrem Umutlu'yu ziyaret etti. Ziyarette yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok ve gençlik kolları üyeleri de hazır bulunurken, yaklaşan yerel seçimler ve Edremit'in sorunları hakkında istişarelerde bulundu. Daha sonra Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri ile bir araya gelen Milletvekili İsmail Ok karşılıklı görüş alışverişi yaptı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Milletvekili İsmail Ok’un Edremit Çıkartması

Pervin BÖLÜKBAŞI / BALIKESİR – BHA

AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, Balıkesir Büyükşehir Körfez Sorumlusu Kazım Arslan, Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Alp Bağrıaçık ve Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok ile birlikte, vefat eden geçmiş dönem Belediye Meclis üyesi Ayhan Nuran’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, sabır ve başsağlığı dilediler.

Edremit’e gelerek çeşitli temaslarda bulunan AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, beraberinde heyet ile birlikte, Edremit ilçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer’i ziyaret ederek, Edremit’teki eğitim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra Edremit’te güçlendirme inşaatı devam eden okulları ziyaret eden Ok, çok kısa sürede okulların tadilatının bitirilerek öğrencilerin kendi okullarında eğitimlerine devam edeceğinin müjdesini verdi.

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, devam eden tüm okul tadilatı ve inşaatlarının en kısa sürede bitmesi için takipte olduklarını hatırlattı.

AK Parti Milletvekili İsmail Ok’un Edremit Çıkartması