Mehmet İnegöl İyi Parti’den Aday Olacak mı? O İddialara Yanıt Verdi

29 Mart 2009 ve 30 Mart 2014 tarihlerinde yapılan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Mudurnu Belediye Başkanı seçilen Mehmet İnegöl, yaklaşan yerel seçimler öncesi "İYİ Parti'den Mudurnu'da aday olacak" söylentilerine cevap verdi. İnegöl, bu iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmet İnegöl İyi Parti’den Aday Olacak mı? O İddialara Yanıt Verdi

Rahman TOPCU / BOLU – BHA

2024’te yapılacak olan yerel seçimlere kısa bir zaman kaldı. 29 Mart 2009 ve 30 Mart 2014 tarihlerinde yapılan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinden Mudurnu Belediye Başkanı seçilen Mehmet İnegöl’ün de yeniden adaylığa hazırlandığı öğrenildi. Ancak İnegöl’ün bu seçimlerde İYİ Parti’den Mudurnu’da aday olacağı iddia edildi.

O İddiaları Yalanladı

İddialar karşısında suskunluğunu bozan İnegöl, “Güzel ilçemizde 2 dönem belediye başkanlığı görevinde bulundum. Yaklaşan seçimlerde de yine Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olup seçimlere girmeyi ve yeniden başkan seçilerek hizmetlerime devam etmeyi amaçlıyorum. İYİ Parti’den aday olacağım iddialarını bende duydum ama böyle bir durum yok.” dedi.

Öte yandan, Mehmet İnegöl’ün İYİ Parti’den Mudurnu’da aday olacağı iddiası İYİ Parti’ye yakın kaynaklara da soruldu. İYİ Parti’den herhangi bir teklifte bulunulmadığı ve bu konuda görüşme sağlanmadığı öğrenildi.

Mehmet İnegöl İyi Parti’den Aday Olacak mı? O İddialara Yanıt Verdi